Forholdet mellem billetkøber og Teatret Masken

Teatret Masken formidler reservering og salg af billetter mellem billetkøber og den ansvarlige arrangør.
I de fleste tilfælde er arrangøren Teatret Masken.
 

 1. Køb
  Du kan købe billetter via internet eller ved personligt fremmøde i teatret. Ved køb via internet skal du betale med betalingskort af typen Dankort eller VisaDankort. Beløbet trækkes med det samme efter gennemført køb. Du skal, efter at købet er gennemført, gemme din billet på din telefon eller lignende. Køber er selv ansvarlig for at have en funktionsdygtig printer.
   
 2. Priser
  Alle priser er i DKK (danske kroner), hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for force majeure, afgiftsændringer, udsolgte arrangementer og trykfejl.
  Alle priser er Inkl. moms.
   
 3. Billetten
  Billetten med en påtrykt stregkode, er dit adgangstegn til et konkret arrangement. Stregkoden accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres, eller på anden måde forsøges anvendt flere gange. Videresalg af billetter i kommercielt øjemed er ikke tilladt.
   
 4. Tabte billetter
  Teatret Masken kan ikke drages til ansvar for tabte billetter.
   
 5. Refundering af billetter
  I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter til underholdende arrangementer, der skal finde sted på en bestemt dag eller i en bestemt periode, ikke omfattet af fortrydelsesretten.
  Hvis en arrangør giver mulighed for at refundere billetter, fremgår det af oplysningerne for det enkelte arrangement. Arrangøren refunderer købte billetter ved aflysning af et arrangement. Gebyrer refunderes ikke.
   
 6. Arrangøren gør opmærksom på at:
  • du skal kontrollere billetten for arrangement, dato og tidspunkt
  • billetten ikke erstattes ved bortkomst
  • billetten refunderes i teatret i tilfælde af aflysning
  • gebyr refunderes ikke
  • Teatret Masken har intet ansvar over for kunden vedrørende arrangørens betalingsstandsning, konkurs, aflysning af arrangement eller eventuelle andre reklamationer vedrørende arrangementet. Al henvendelse herom rettes til arrangøren
  • Information om arrangørens fulde navn, adresse, telefonnummer m.m. kan ses her på hjemmesiden eller oplyses i teatret eller på tlf. 54 732 732 i billetsalgets åbningstid.
    
 7. Personoplysninger
  Teatret Masken er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata.
  De personlige oplysninger som du indtaster under et køb (navn, adresse, postnr, by, e-mail og tlf.), bruges udelukkende til ordre-behandling, og bliver ikke videregivet til andre. Ud over de personlige oplysninger logges også ip-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel.
  Alle persondata gemmes i minimum 5 år.
  Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret, men ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til PBS. Teatret Masken har IKKE adgang til dine kortoplysninger.
  Teatret Masken anvender kun cookies uden personoplysninger.

 

Teatret Masken
Voldgade 1
4800 Nykøbing F.
Tlf.: 54 732 732
CVR: 84633410